Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Utover det ekstreme

Continental tar dekkutvikling utover det ekstreme

Din guide til Extreme E er Mikaela Åhlin-Kottulinsky, en profesjonell racerfører som knuser mange av gutta i motorsport. Bli med henne bak kulissene for å finne ut mer om spennende innovasjoner innen racing.

Mikaela var den første kvinnen til å vinne et løp i VW Scirocco R-Cup i 2014, og den første kvinnen til å vinne et svensk Touring Car Championship-løp i 2018. Og hun sparket i gang 2019 TCR Scandinavia Touring Championship-sesongen ved å vinne åpningsløpet og umiddelbart ta pole position, den første kvinnen til å oppnå dette fantastiske resultatet.

Bli med Mikaela mens hun snakker med noen av de mest lidenskapelige menneskene som ene og alene bygger en ny type dekk for Extreme E, samtidig som hun gir en kort innføring i noen av reglene i denne unike racing serien

Følg med videre, så får du også se henne testkjøre disse spesielle dekkene med ultra høy ytelse, dekk utviklet for Extreme E helelektriske SUV-er på Continentals testbane. Sammen med Mikaela vil du være blant de aller første til å oppleve Continentals dekkutviklere på sitt beste og mest oppfinnsomme.


Visste du at Continental er en av grunnleggerne av Extreme E?

Se alle våre historier om Extreme E, et race som setter nye milepæler innen eMobilitetsytelse og sikkerhet.