Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Vi bryr oss om dekk.

Så kan du tenke på alt annet. 

Vi bryr oss

I mer enn 150 år har vi laget dekk. Små, store, tunge, brede og raske dekk. Vi gir folk tillit, pålitelighet og sikkerhet. Dette lar deg fokusere på de viktige tingene i livet ditt - som å være forelder, eller tilbringe kvalitetstid med dine nære og kjære.

Start
 
 

Vi bryr oss om dekk, så kan du tenke på alt annet. 

Vi er pålitelige

...ved å gjøre det beste vi kan dag for dag. Derfor har Continental alltid handlet om folk som får dekkene våre til å rulle. Hver og en av oss tar ansvar for å levere de beste og sikreste produktene.

Vi streber etter å briljere

Det handler om å følge innovasjon og skape noe enestående i henhold til den mest krevende standarden av dem alle: vår egen.

Vi er lidenskapelige

For oss er ikke dekk bare svart og rund gummi. De er endeløse muligheter. Vi er besatt av hver minste detalj, hvert valg av materiale, og enhver innovasjon som vil utgjøre en stor forskjell.

Vi streber etter sikkerhet

Sikkerhet er mer enn et ord - det er vårt oppdrag. Hver dag gjør vi alt vi kan for å gjøre produktene våre sikrere, slik at du kan ta den trygge veien dit du skal. 

Vi øker tilliten din

Hos oss kan du føle deg trygg. Vi gir deg sikkerhet, slik at du kan gå hvor livet måtte ta deg - forberedt på hver utfordring du møter på veien. Fordi vi tar vare på deg, kan du være trygg og konsentrere deg om det som betyr mest.

Vi garanterer deg kvalitet

Dekkene våre sirkler verden over 5.000 ganger hvert år før de er godkjent til bruk i hverdagen. Med dekkene våre gir vi deg sikkerhet, tillit og trygghet. Dekkene våre er konstruert og testet etter tysk standard. Vårt fokus går forbi kun dekk, slik at vi kan være med på å forme fremtiden.

BLI MED OSS...

...og utforsk våre fire filosofiområder rundt en førsteklasses bilopplevelse: bilekspertise, tysk ingeniørarbeid, tester og testresultater og originalt utstyr - hvor du kan se hvordan våre evner innenfor disse fire feltene underbygger vår kvalitetsgaranti.

Automotiv ekspertise
Tysk ingeniørkunst
Originalutstyr
Tester og testresultater

Automotiv ekspertise

Tysk ingeniørkunst

Originalutstyr

Tester og testresultater

Automotiv ekspertise
Automotiv ekspertise

Tysk ingeniørkunst
Tysk ingeniørkunst

Originalutstyr
Originalutstyr

Tester og testresultater
Tester og testresultater