Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Vår visjon
handler om mer
enn bare dekk

Automotiv Ekspertise - mer enn dekk

Continental handler om mye mer enn dekk. Helt siden selskapet ble grunnlagt i 1871 har vi jobbet med å gjøre transport av mennesker og varer tryggere og mer effektivt. Vår innovative visjon har ikke endret seg siden. Når bilene blir mer intelligente, kan vi kombinere vår ekspertise innen førerløs mobilitet og sikkerhet med nettverk mellom biler, og vi kan oversette data og synergier til en bedre kjøreopplevelse.

Noen av de nye teknologiene som er utviklet av vår forskningsavdeling er radarer, sensorer og tilkoblingssystemer som bidrar til å forbedre sikkerheten til alle trafikanter. Men selv når alle systemene, som automatisk bremsefunksjon, er koblet til hverandre kan de fremdeles kun sikre optimal ytelse hvis bilen kjører med de beste dekkene. Innovative ladesystemer for el- og hybridbiler gjør at bilene er klare for fremtidens transport. Sikkerhet er Continentals største prioritet når det gjelder dekk – det eneste kontaktpunktet mellom bilen, dekket og veien.

Innovasjon for fremtiden: Megatrender innen mobilitet

Ingen sjåfør? Ikke noe problem: Førerløs kjøring

Bremseassistent, kjørefeltassistent og automatisk parkering er bare begynnelsen. I den nærmeste fremtiden vil bilene ta over flere og flere funksjoner fra sjåføren - og denne revolusjonen drives av Continentals spesialister som utvikler sensorteknologi og høytytende datasystemer som kan koble biler til hverandre og danne nettverk. Biler kan allerede parkere seg selv og kjøre på motorveier uten fører.

Et av våre primære mål er å oppnå Vision Zero: Vi jobber med en trepunktsplan for å oppnå en fremtid med null dødsfall, null skader og null ulykker i trafikken. Bilen utgjør fortsatt den største risikoen - men intelligente sensorer og teknologier vil gjøre det mulig for oss å endre det.

Les mer (engelsk side)

Trafikken blir elektrisk: E-mobilitet

Continentals visjon "Clear power" har allerede vist seg i mange komponenter for hybrid- og elbiler. De er alle designet for å gjøre kjøring både mer miljøvennlig og billigere. Vår 48-volts teknologi for hybridbiler er et absolutt høydepunkt for oss, og det har vist seg å redusere drivstofforbruket med hele 21%. Også vår AllCharge-modul utgjør en betydelig forskjell for elbiler, fordi det betyr at bilister kan lade bilens batteri trådløst. I Kina er hele flåter med mellomstore biler utstyrt med elektriske motorer fra Continental. Vi kan til og med oppgradere dieselbiler. Med våre Super Clean Electrified-modeller kan NOx-utslipp fra forbrenningsmotorer reduseres med 60%.

Les mer (engelsk side)

Forutsi farer: Sikkerhet

Førerløse og nettbaserte biler må også beskytte passasjerene. Continental har utviklet systemer som kan gjenkjenne trafikklys, gangfelt, fotgjengere, fortau og trafikkskilt. De kan tolke situasjonen på veien og handle deretter, selv i den travleste trafikken. Ved å bruke kameraer i sidespeil og på støtfangere foran og bak, kan sensorene våre oppdage mulige farer - for eksempel vannplaning i regnvær – for så å beregne optimal hastighet og varsle føreren. For å toppe det hele advarer vårt V2X-kommunikasjonssystem andre biler i området mot farene. Systemet kan også oppdage mer enn våte veier: Selv i snø og is mislykkes ikke vår «Road Condition Observer».

Les mer (engelsk side)

Kommunikasjon er viktig: Digitalisering

Moderne infotainment i biler er mye mer enn bare en smart måte å presentere viktig data og informasjon på. Continental jobber med å integrere dialogen mellom person og bil. Kraftige flerkjerners CPUer og høyoppløselige skjermer gir tydelig viktig informasjon til sjåføren. HTML5- og Android-apper kan lastes ned via systemet og oppdateres via internettforbindelsen. Som alltid kommer sikkerhet først. Derfor har sikkerhet vært en topprioritet i IT-systemene våre helt fra begynnelsen. De har innebygd beskyttelse mot nettangrep, og sikkerhetsprogrammet sjekker kontinuerlig nettverket i bilen og kommunikasjonen utenfor bilen for unormale hendelser.

Les mer (engelsk side)

Rene løsninger, renere fremtid: Bærekraft

Hos Continental starter bærekraftig ledelse av selskapet med selskapets struktur: Vårt bærekraftsråd sørger for at menneskerettigheter og lovgivning overholdes i hele vår forsyningskjede. Alle ansatte, leverandører og partnere må følge våre etiske retningslinjer. Nye leverandører blir grundig sjekket. Vår modell gjør det lettere for bilprodusenter å markedsføre mer miljøvennlige biler. For å utvikle dekk som er mer energieffektive og miljøvennlige både når det gjelder produksjon, bruk og gjenbruk, investerer Continental mye i forskning og utvikling av nye teknologier, alternative materialer og miljøvennlige produksjonsprosesser. Målet er å gå over til 100 prosent bærekraftig produserte materialer i dekkene i 2050.

Continental definerer materialer som bærekraftige som stammer fra et lukket materialkretsløp, ikke har noen skadelig innvirkning på mennesker eller miljø, som anskaffes ansvarlig og er karbonnøytrale langs hele forsyningskjeden. Allerede i dag produserer Continental dekk laget av saften fra roten til løvetann, som en alternativ kilde til råmateriale. Continental er også bransjeledende innen effektiv og bærekraftig bruk av vann og energi, og bruker nå 550 prosent mindre vann og 17 prosent mindre energi enn bransjens gjennomsnitt per tonn produserte dekk. Innen 2030 er målet å oppnå besparelser på ytterligere 20 prosent på både vann og energi.

Les mer (engelsk side)

En bil full av Continental-løsninger

Komponenter fra Continental finnes nesten overalt i en bil. Vår kompetanse dekker mange områder: fra kjøretøychassis med sikkerhetsteknologi, til innovative systemløsninger for drivlinjen, interiørdetaljer for økt komfort og selvfølgelig dekkene. ContiTech utvikler også løsninger for andre bransjer, som overflatematerialer eller chassis for andre kjøretøyklasser.

Den riktige løsningen for alle bruksområder

Continental streber alltid etter å tilby de beste dekkløsningene - og ikke bare for biler. Vi bruker også vår omfattende kunnskap om dekk- og dekkutvikling til en rekke andre biler, fra lastebiler, busser, utgraving, havn og industri, til traktorer, sykler og motorsykler.

Solutions for motorcycles
Dekk for
motorsykler

Enten du vil ha fart på veien eller sikkerhet på terrengbaner: Continental tilbyr de riktige dekkene til alle motorsyklister.

Les mer
Solutions for truck and bus
Dekk for
lastebil og buss

Hvis du legger mye vekt på veien, trenger du dekk som er mer motstandsdyktige og holder lenger. Continentals lastebil- og bussdekk er nettopp det.

Les mer
Solutions for bicycles
Dekk for
sykler

Racer-, MTB-, terrengsykkel eller tråsykkel: våre sykkeldekk er skreddersydd til alle syklister.

Les mer
Solutions for specialty vehicles
Dekk for
spesialkjøretøy

Continental tilbyr et utvalg spesialdekk slik at tunge kjøretøyer og palletrucker kan utføre arbeidet sitt trygt..

Les mer

Et øyeblikk: Dekkekspertise som betyr noe

Relaterte emner

Tysk ingeniørkunst

Tyske ingeniører er kjent for sin grundighet, presisjon og effektivitet, de samme verdiene som står bak Continentals fortid og nåtid.

Les mer

Originalutstyr

Med originaldekk fra Continental, er du en del av verdens sikreste trafikkmiljø.

Les mer

Tester og testresultater

Continental dekk oppnår stadig topp karakterer i dekktester over hele verden, dette bekrefter topp kvalitet og trygghet på veien under alle kjøreforhold.

Les mer

Aktuelle produkter

Finn ditt dekk

Den raskeste veien til det perfekte dekket.