Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Hvorfor Continental

Våre dekk er testet for din sikkerhet

Vi setter standarden

Image

Continental setter aldri noe i produksjon før det er gjennomtestet og både gamle og nye testmetoder garantere at resultatet er det beste. Vi benytter og utvikler mer og mer avansert teste- og måleteknologi for å levere de beste produktene.

 

Vi tester for din sikkerhet - rundt om i verden.


Gang på gang gjennom hele året viser vi at det ikke er noen grenser når vi tester, det være seg i USA, New Zealand, Spania eller Norge og sist, men ikke minst, på vår egen testbane Contidrome rett utenfor Hannover - som også er en ettertraktet referansebane for uavhengige eksperter.

Hver og en av våre vinter- og sommerdekk fra hele verden er dermed testet under alle slags vær- og under alle kjøreforhold. Og det sier seg selv at alt dette
skjer ved hjelp av de mest moderne testmetoder og måleteknikker.

140.000 dekk over totalt 200 millioner kilometer testes hvert år. Et internasjonalt team av profesjonelle testsjåfører gjennomfører over 67.000 tester - tilsvarende 500 ganger rundt jorda før et dekk er godkjent. På denne måten sikrer vi at vi kun leverer de tryggeste, mest komfortable og pålitelige mobilitetsløsninger.


Image
Image

Det første helautomatiske testsystemet fra Continental.

24 timer i døgnet, 365 dager i året: med Aiba (Automated Indoor Braking Analyzer), tar Continental dekktesting til et nytt nivå. Gjennom en helautomatisk innendørs prosess på Contidrom, akselererer en ubemannet testbil opp til 120 km/t, for deretter å bremse på utskiftbart, hydraulisk drevet vegdekke med standardisert underlag. Tester utføres året rundt på både våt og tørr veibane og vi har også et eget felt for isete vintervei. Mens testene utføres uavhengig av utendørs værforhold, er Continental i stand til å tilby verdens mest nøyaktige bremsetestprosedyrer og til å forbedre reproduserbarhet med 70%. Så du kan være trygg
å at dekkene vi tilbyr har gode bremseegenskaper,
uansett hvilke værforhold det er der du ferdes.