Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Why Continental

Oslo Motor Show

Continental på Oslo Motor Show

OMS test

Det ble ny rekord da over 40.000 mennesker var innom Oslo Motor Show i løpet av helgen hvor Continental og Dekkmann var på plass sammen med flere av Børning 2-partnerne.


Allerede fredag formiddag var det klart at Oslo Motor Show var minst like populært som tidligere år. Da dørene åpnet klokken 11 strømmet publikum inn, og det tok ikke mange minuttene før området rundt Continental og Dekkmanns stand ble fylt opp av skuelystne messegjengere. Og sånn fortsatte det gjennom hele helgen. Her ser du litt av det vi presenterte på Børning-standen.

 

I Hall E var det rigget opp en stor stand hvor Continental delte plass med noen av de andre partnerne fra Børning 2. Her kunne de besøkende ta en nærmere titt på flere av bilene som spiller en viktige roller i filmen – blant annet den gule Mustangen – bedre kjent under navnet Lillegul. Både lørdag og søndag var både regissør og skuespillere på plass for å svare på spørsmål fra nysgjerrige Børning-fans og signere plakater.

 

 På Continental- og Dekkmann-standen kunne publikum få råd om dekk av våre kyndige eksperter, og det var også mulig å prøve seg på lykkehjulet hvor man kunne vinne premier som kinobilletter, dekkhotell og hjulskift. Tilbudet var populært, og i løpet av messas tre dager ble det delt ut rundt 70 premier til heldige vinnere. De som stolte mer på sine fysiske ferdigheter enn på lykken hadde også mulighet til å prøve seg på en hinderløype. Her var det den med raskeste tid som stakk av med et opphold på dekkhotell hos Dekkmann.

 

Continental takker alle som var innom standen for besøket, og håper å se dere igjen på neste års utgave av landets største motormesse!

Denne siden bruker cookies for å gi best mulig opplevelse. Finn ut mer her