Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Lufttrykksmåler

Hvorfor Continental

Vinn en unik kjøreopplevelse med Continental

Banekjøring på Rudskogen

Vil du vinne en unik kjøreopplevelse med Porsche 718 Cayman for deg og en venn på Rudskogen?

10 heldige vinnere får ta med seg en venn og bli med oss for å nyte en dag med kjøring av Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter. Continental dekker mat og drikke pluss fly innenfor Norge og overnatting hvis nødvendig.

Trekningen skjer 16. november, så sørg for å delta innen denne datoen. Vinnerne blir kontaktet direkte på Facebook.

Konkurransen er ikke sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

Så hvordan kan du vinne?

 • For å kunne delta i konkurransen må du ha kjøpt fire nye vinterdekk fra Continental i perioden mellom 1. oktober 2021 og 15. november 2021. 
 • Ta vare på kvitteringen, denne må brukes til dokumentasjon senere. 
 • Deretter blir du med i trekningen ved å laste opp et bilde av dine nye vinterdekk på veggen til Continental Dekk Norges Facebookprofil. 

VINNERE ER TRUKKET 16. NOVEMBER OG KONTAKTET DIREKTE VIA FACEBOOK.

Continental er et ledende merke innen vinter- og sommerdekk, med et bredt sortiment. Finn ut mer om vårt dekkutvalg her

VILKÅR FOR DELTAGELSE

For å delta må du gjøre følgende:

 1. For å bli med i trekningen må du ta et bilde av dine nye vinterdekk fra Continental og dele bildet på veggen til Continental Dekk Norge sin facebookside.
 2. Sørg for å beholde kvitteringen, da dette vil bli brukt til å validere kjøpet hvis du blir valgt som vinner. Dekkmerket og kjøpsdato må tydelig fremkomme på kvitteringen. Du vil bli bedt om å sende et bilde som bevis.
 3. De 10 vinnerne vil bli trukket på tirsdag 16. november 2021, så bidrag må deles på veggen innen kl. 23:59, mandag 15. november 2021. Alle vinnere vil bli kontaktet i privat melding på Facebook.

 ANDRE VILKÅR

 • Alle vinnere må ha gyldig førerkort for å kreve premien. Dette gjelder både datoen du er trukket som vinner og dagen kjøreopplevelsen på Rudskogen finner sted.
 • Premien kan ikke overdras til tredjepart uten videre avtale med Continental Dekk Norge.
 • Ansatte i Continental Dekk Norge AS og Yellow Banana AS har ikke lov til å delta i konkurransen.
 • Continental Dekk Norge forbeholder seg retten til å diskvalifisere og trekke tilbake vinnere dersom det er mistanke om juks under deltakelsen. Slik mistanke om juks må ikke begrunnes eller bevises av Continental Dekk Norge. Slik avgjørelse om diskvalifisering er endelig og kan ikke påklages.
 • Vinnerne vil bli bedt om å sende e-postadresse og telefonnummer for at premien skal organiseres av Continental Dekk Norge. Denne kontaktinformasjonen vil kun bli brukt i forbindelse med organiseringen av premien, den vil ikke bli brukt til markedsføringsformål verken av Continental Dekk Norge eller noen tredjepart. All kontaktinformasjon som samles inn vil bli behandlet i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR).
 • Premien er kun gyldig for dagen arrangementet finner sted.

Virkninger av Covid-19 for konkurransen:

 • For det tilfelle at Covid-19 får innvirkning for konkurransen eller gjennomføring av racingdagen, forbeholder Continental Dekk Norge seg retten til å endre datoen for kjøreopplevelsen.

 

Hvis forbrukerne har spørsmål knyttet til vilkårene og betingelsene ovenfor, bør de sende en privat melding til Continental Dekk Norges Facebook-side.