Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image

Continental Nyhetsarkiv 2016

De unge er utrygge i trafikken

article_66w_image1

En undersøkelse viser at hver fjerde unge sjåfør anser seg selv som utrygg i trafikken. Hva kan gjøres med kjøreopplæringen for å bedre på dette?

Les mer

ContiSilent teknologi

article_66w_image1

ContiSilent teknologien lanseres nå i piggdekket IceContact 2. ContiSilent senker lyden og gjør kupeen stillere uten å kompromisse på grep eller andre egenskaper. 

Les mer

Continental best i Motors Vinterdekktest

Best i vinterdekktest 2016

Continental kommer best ut blant både de piggfrie og piggdekkene i NAF-magasinet Motors nye test av vinterdekk.

Les mer

Kan spill gjøre bilturen tryggere?

article_66w_image1

Vi er vant til å tenke at man må unngå alle distraksjoner når man kjører bil, men i fremtiden kan spilling mens man kjører gjøre turen tryggere.

Les mer

Norske Tesla-eiere bidrar til dekkutvikling

New content item

Gjennom forrige vinter testet 30 Tesla-sjåfører vinterdekk for dekkprodusenten Continental. Nå skal resultatene brukes i utvikling av neste generasjon vinterdekk.

Les mer

Hva irriterer mest i trafikken?

article_66w_image1

Både manglende bruk av blinklys og for tett kjøring irritere mange bilister, men det er én ting som irriterer nordmenn desidert mest.

Les mer

Kvinner mest skeptiske til å sitte på i selvkjørende biler

article_66w_image1

Kun én av fire kvinner ville satt seg inn i en bil som kjørte av seg selv, mens nesten halvparten av norske menn ville gjort det samme

Les mer

Continental lanserer nytt nettsted om selvkjørende biler

New content item

Det uavhengige nettstedet www.2025AD.com skal være en arena for nyheter og diskusjon rundt fremtidens selvkjørende biler – som ekspertene mener vil være på plass innen ti år.

Les mer

Internett gjør bilturen tryggere

img-2_CES_eHorizon_2

På CES 2016 viste Continental hvordan de ser for seg at når internett blir en integrert del av bilen og kobles opp mot bilens førerassistansesystemer, vil bilturen i fremtiden bli både tryggere og mer miljøvennlig.

Les mer

Bruker løvetann i motoren for å spare miljøet

Dekk med Taraxagum logo

Ved å bruke Taraxagum, bedre kjent som løvetann, til å lage motorfester håper Continental både å spare miljøet og skape mindre motorvibrasjoner i fremtiden.

Les mer