Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image

Pressemeldinger 2017 finner du her

Kvinner punkterer sjeldnere enn menn

article_66w_image1

En undersøkelse gjennomført av Infact for Continental viser at kvinner punkterer sjeldnere enn menn. De som punkterer aller mest er unge menn fra Nord-Norge.

Les mer

Piggfrie vinterdekk på sommeren

Brems på vått føre

I følge en undersøkelse Infact har gjort for Continental har 20% av alle nordmenn med bil kjørt på piggfrie vinterdekk en hel sommer. Er du en av de som har gjort det, bør du tenke deg godt om neste vår.

Les mer

Continental annonserer frivillig tilbakekalling av dekk

article_66w_image1

Frivillig tilbakekalling: Kunder som har kjøpt Continental PremiumContact 6-dekk i dimensjonen 245/45 R18 Y XL produsert i uke 50 2016 og uke 16 2017 oppfordres til å ta kontakt med sin forhandler.

Les mer

Ny hjulløsning for elbiler

Nytt konsept for elbiler

New Wheel Concept er en ny løsning for både felger og bremser i aluminium, spesielt myntet på elbiler. Gjør bilene både bedre og sikrere.

Les mer

Hver fjerde unge bilfører har sovnet bak rattet

Mange unge sovner bak rattet

En undersøkelse som ble gjort av InFact på vegne av Continental viser at urovekkende mange unge bilførere har sovnet bak rattet. Flere enn 23 prosent av de spurte i alderen 18-29 år svarte ja på spørsmålet om de noen gang har sovnet bak rattet. 

Les mer

Minste tillatte mønsterdybde på dekk

Hva er minimum mønsterdybde

En undersøkelse gjennomført av analysebyrået InFact på vegne av Continental viser at mange ikke kjenner reglene for minste tillatte mønsterdybde. Gjør du?

Les mer

Har testet 1,3 millioner dekk

Continental dekktesting

I sommer feirer Continentals testbane Contidrom 50 år, og der har man testet mer enn 1,3 millioner dekk siden åpningen i 1967. Også i Norge tester Continental dekk, og har de siste årene gjennomført en omfattende test sammen med norske Tesla-eiere.

Les mer

Hvem er best bak rattet?

article_66w_image1

Nesten halvparten av sjåførene mellom 18 og 29 år ser på seg selv som bedre enn snittet, mens bare 14 prosent av de over 65 sier det samme.

Les mer

Utrygge syklister på veiene

article_66w_image1

En fersk undersøkelse viser at mer enn halvparten av norske syklister føler seg utrygge på grunn av biler i trafikken. Bare i Oslo har antallet alvorlig skadde syklister økt med 340 prosent på 14 år

Les mer

Syv av ti skeptiske til null ulykker på veiene

article_66w_image1

Kun hver tredje nordmann tror det vil være mulig å unngå ulykker og dødsfall i trafikken ved hjelp av ny teknologi.

Les mer

Nytt sommerdekk fra Continental

Continental sommerdekk

Continental PremiumContact 6 er et nytt sommerdekk med maksimale egenskaper på vått underlag og lenger kjørelengde.

Les mer

Er kvinner nøkkelen til bedre trafikksikkerhet?

article_66w_image1

Kun 18 prosent av de omkomne på norske veier i fjor var kvinner. Kan kvinnene være nøkkelen for at Continental skal oppnå sin visjon med null ulykker, skadde og drepte i trafikken?

Les mer

De eldre er redde for selvkjørende biler

Selvkjørende biler i Norge

Selvkjørende biler testes ut i stor skala, og flere tror de vil brukes på norske veier om få år. Men kun 1 av 5 eldre sier de hadde turt å sitte på i en slik bil.

Les mer

Continental dropper fotball

article_66w_image1

Etter 21 år som offisiell sponsor til de største fotballmesterskapene i verden bytter nå den tyske dekkgiganten Continental strategi. I stedet for fotball skal man markedsføre sin egen nullvisjon med mål om null ulykker og null drepte i trafikken.

Les mer