Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image

Media Services

Nytt sommerdekk fra Continental

PremiumContact 6

13/03/2017
Continental sommerdekk

Vårens store nyhet fra Continental

Continental PremiumContact 6 er et helt nytt sommerdekk med maksimale egenskaper på vått underlag og økning i kjørelengde takket være ny silika gummiblanding. Samtidig som dette dekket lanseres, vinner fortsatt forgjengeren PremiumContact 5 store dekktester.

Continental PremiumContact 6 er vårens store dekknyhet fra den tyske dekkprodusenten. Dekket er optimalisert for maksimal kjørekomfort og ytelse, og er tilpasset en sporty kjørestil uansett biltype. I tillegg har det fantastiske egenskaper på vått underlag og en økning i kjørelengden sammenliknet med forgjengeren takket være en ny silika gummiblanding.

Den spesielle silika-sammensetningen med krystaller gir suverene bremseegenskaper, spesielt på våte veier. Samtidig som sikkerheten er på høyeste nivå er kjørelengden betydelig forbedret.

Produktspesifikasjoner med mer leser du her.

- God egenskaper på våte veier og lang kjørelengde har vært en kjent konflikt i dekkutviklingen, men som vi i Continental nå har løst med vår nye teknologi. Forgjengeren PremiumContact 5 har vært en stor suksess og vunnet flere dekktester, og vi har stor tro på PremiumContact 6 også, sier teamleder marketing hos Continental Dekk Norge AS, Hege Eike Lie.

PremiumContact 5 til topps i Sverige
Selv om PremiumContact 6 nå er på markedet selges fortsatt forgjengeren PremiumContact 5. Dette dekket vant nylig en stor sommerdekktest i det svenske magasinet Vi Bilägare.

Testpanelet sa blant annet:

"Continental er på topp på vått underlag. Dekket er bra på å motstå vannplaning. Kjøreinntrykket på våt vei er veldig stabilt, og det skal mye til før det slipper. Continental har kortest bremselengde på både våt og tørr vei. Rullemotstanden er noe lavere enn på testen i fjor. Lydnivået er ekstremt lavt på jevn asfalt og dekket klarer ujevnheter bra."

Continental fikk 91 poeng og vant foran konkurrentene Pirelli (86 poeng), Nokian (85 poeng), Goodyear (83 poeng), Hankook (70 poeng), Yokohama (69 poeng), Kumho (69 poeng) og Michelin (56 poeng - helårsdekk).

PremiumContact 6 til topps i Tyskland
Nyheten PremiumContact 6 ble forøvrig nylig testet av tyske Auto Bild mot hele 19 konkurrenter, og vant den testen foran konkurrentene fra Dunlop, Falken og Pirelli, som alle endte på en delt andreplass.

Auto Bild kåret Continental PremiumContact 6 som vinner fordi dekket var best på kjøreegenskaper både på vått og tørt underlag, hadde god og presis styrefølelse, den korteste bremselengden på både tørt og vått og fantastisk holdbarhet. 

New content item

Hege Eike Lie

Adm. direktør
Pressekontakt 


Mobil: +47 92 28 12 78
@:hege.eike.lie@conti.de