Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Continental Tires is a proud partner for the Tour de France once again and our tires will keep outstanding bicycle teams racing.

Et gripende eventyr gjennom Frankrike

Neste Tour de France starter i København om

Tage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Stunden
0 0 0 0
0 0 0 0
Minuten
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunden
0 0 0 0
0 0 0 0

Tour de France

tour de france

Continental sponser Tour de France – verdens største sykkelritt – som har blitt arrangert i Frankrike årlig siden 1903. Den internasjonale plattformen viser Continentals dekk i et høyytelsesmiljø på sykkeltoppen. Flere deltakere i World Tour-lagene setter sin lit til Continentals sykkeldekk, håndlaget i Korbach, Tyskland. Continental leverer også dekk til de offisielle kjøretøyene på turen med PremiumContact 6 bildekk. Disse dekkene er designet ved selskapets hovedkvarter i Hannover, Tyskland og produsert i Sarreguemines, Frankrike. I begynnelsen av sykkelsesongen monteres dekkene i den offisielle garasjen til Tour de France i Evry ved Paris. Under løpet møter bildekk utfordrende forhold som plutselige væromslag, ulike veidekker og bratte fjellskråninger og bakker. Bildekk gir offisielle sjåfører selvtillit til å fokusere på å levere en trygg tur samtidig som de blir oppmuntret av millioner av lidenskapelige sykkelfans underveis, og skaper en utrolig atmosfære.

Tour de France-ruten er forskjellig hvert år, men som oftest er de ikoniske fjellene som Alp d’Huez, Tourmalet, Mont Ventoux eller Galibier med i løpet. Syklistene kommer definitivt til å passere gjennom deler av Alpene og Pyreneene på et tidspunkt og avslutter med en stor finale på den berømte Champs-Elysees i Paris. Tour de France starter ikke i Frankrike hvert år: den såkalte "Grand Depart" vil i juli 2022 finne sted i den danske hovedstaden, København.

De tre første etappene av den 109. utgaven avholdes i Danmark, noe som gjør det til det tiende landet som arrangerer Tour de France. Løpet starter med en individuell tidskjøring på 13 km i den danske hovedstaden København, en av de mest sykkelvennlige byene i verden. Ytterligere to flate etapper finner sted i Danmark før de drar til Frankrike.

På Tour de France støtter Continental også Young Cadets-initiativet med sykkeldekk og sykkelutstyr der åtte lokale ryttere på hver etappe får føle seg som en proff for en dag ved å sykle de første og siste 30 kilometerne av etappen bare timer før feltet. 

Official Map Tour de France 2022

Official Map Tour de France 2022

Tour de France – Livet til dekket

Start
Official Skoda race director car before stage start at Tour de France 2020 - A.S.O. Pauline Ballet Kopie


“Vi er glade for å spille en stor rolle i det største sykkelrittet i verden. Å være etappevinnende partner i Tour de France passer perfekt til vår kjerneverdi "lidenskap for å vinne". Vi ser veldig frem til å bidra til løpet med vårt brede utvalg av høyytelsesdekk.”

Christian Kötz, styremedlem og leder for dekkdivisjonen

TOUR DE FRANCE 2021 - BEHIND THE SCENES

Start
New content item
 


Bildegalleri høydepunkter 2021

What's happening right now in Social Media: