Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Om Oss

Personbiler og Lett Last - Continental

Personbiler og Lett Last

article_66w_image1

Continental er en ledende produsent av dekk til personbiler og lette lastebiler (PLT) i Europa og verdens fjerde største produsent av personbildekk på OE (originalmonteirng) og ettermarked.
 

Continental ble grunnlagt i Hannover, Tyskland, i 1871 og er nå en av verdens ledende leverandører til bilindustrien. Med mer enn 200.000 høyt kvalifiserte ansatte på over 310 lokasjoner i 51 ulike land, er vi en betydelig aktør som er med og sørger for ytterligere framgang. Med våre produkter og tjenester, bidrar vi til sikker, økonomisk og økologisk effektiv mobilitet.

Dekkdivisjonen for personbildekk består av varemerkene Continental, Uniroyal, Semperit, Barum, General Tire, Viking, Gislaved, Mabor og Sportiva. Continental, vårt premium merke, har en ledende posisjon på både OE og ettermarked.

Continental har opparbeidet seg enorm kunnskap og kompetanse, noe som gjør oss til en av verdens ledende dekkprodusenter og leverandører til bilindustrien. Mange år med omfattende forskning og testing har vist at dekk ikke bare er viktig for bilens generelle ytelse, men at de også i stor grad påvirker bremsekraft. Det er derfor vi aldri slutter å optimalisere våre produkter, noe som gjør at våre dekk alltid har de beste bremseegenskaper, maksimal sikkerhet og best kjøreglede.

For å oppnå dette, setter vi våre dekk på harde prøver og tester rundt om i verden, inkludert vår egen testbane utenfor Hannover, Contidrome. På Contidrom, har vi det første helautomatiske innendørs testanlegget, Aiba. Her kan vi utføre tester året rundt på alle underlag, både vått, tørt og is. Vår styrke blir  bekreftet i uavhengige tester rundt om i verden, der vi gjentatte ganger har oppnådd den høyeste anbefalingen. Våre dekk må også passere bilprodusentenes mange og strenge krav for å sikre at de imøtekommer den høyeste standard. Først da er Continental dekket godkjent som originalutstyr. Resultatet er at nesten én av tre biler i Europa forlater produksjonslinjen på dekk fra Continental.