Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Lufttrykksmåler

Hvorfor Continental

Små og store nyheter

Årets beste piggdekk

New content item

Er du skeptisk til piggstøy og effekten piggdekk har på miljøet? Det er fordi du ikke har hørt om IceContact 3 – piggdekket med gummipigger som ble kåret til årets beste piggdekk av magasinet Motor.

Les mer

Dekk for dummies

New content item (1)

Tåler vinterdekkene dine en sesong til? Når skal du egentlig sjekke lufttrykket? Og er det ok med helårsdekk? Vi gir deg svarene på alt du ikke tør å spørre om.

Les mer

Hvordan bli en bedre vintersjåfør

article_66w_image1

Visste du at gode dekk gjør deg til en bedre og tryggere vintersjåfør? Det hjelper nemlig ikke å ha moderne sikkerhetssystemer hvis dekkene er dårlige.

Les mer

Pigg eller piggfritt?

article_66w_image1

Det finnes ingen fasit på vinterens store dekkdilemma. Men en ting er sikkert: Når du velger dekk, bør du gå for kvalitet.

Les mer

Helårsdekk - bra eller dårlig?

Norske vær-dager.

Har du vurdert å kjøpe helårsdekk for å slippe å skifte i løpet av året? Glem det. Helårsdekk er et kompromiss, som lages ved å ta utgangspunkt i et sommerdekk og så legge til vinteregenskaper, eller omvendt. Dette betyr at helårsdekk ikke har de egenskapene som kreves hverken på sommer eller vinter-veier i Norge.

Les mer

Hva er riktig mønsterdybde

Sjekke mønsterdybde i dekk

Du har sikkert hørt det mange ganger, men vet egntlig du hvorfor alle dekkeksperter er så opptatt av mønsterdybde? Og hvorfor mønsterdybden kan være grunnen til at du må investere i nye dekk, selv om du kanskje synes de du har ser helt ok ut? 

Les mer

Continental er Norges mest anbefalte dekkmerke

article_66w_image1

Continental havnet på en tredjeplass på listen over Norges mest anbefalte merkevarer i 2016.

Les mer

Når får vi selvkjørende biler i Norge?

Automated driving

Hva skjer når de selvkjørende biler overtar på veiene? Det var stor interesse da Continental og Trafikkforum arrangerte seminar med dette som tema.

Les mer

BlackChili Driving Experience

BlackChili Bilpark

To heldige vinnere fra Continental og Finansavisens Black Chili-konkurranse fikk en helt unik opplevelse. De Andalusiske fjellene er kjent for å ha noen av Europas aller beste veier. Når man kombinerer disse med biler som Jaguar F-Type, Chevrolet Corvette og BMW M4 er det duket for en helt unik opplevelse som ikke kan kjøpes for penger.

Les mer