Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

Lufttrykksmåler

Hvorfor Continental

Vinn en unik kjøreopplevelse med Continental

Banekjøring på Rudskogen

Vil du vinne en unik kjøreopplevelse med Porsche 718 Cayman for deg og en venn på Rudskogen, arrangert av Continental?

10 heldige vinnere får to plasser hver. Som vinner får du nyte en dag med kjøring av Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter lørdag den 19. september. Continental dekker mat og drikke pluss fly innenfor Norge og overnatting hvis nødvendig.

 

New content item

Så hvordan kan du vinne?

OPPDATERING:

På grunn av Covid-19-situasjonen har vi utvidet kampanjen til og med 30. mai.
Hvis du kjøper dine Continental sommerdekk før midnatt 30. mai og deler et bilde av dekkene på Facebook-veggen vår innen midnatt 3. juni, vil du bli med i trekningen av en opplevelse på Rudskogen Motorsenter. Vinnerne blir kontaktet senest 5. juni.


For å kunne delta i konkurransen må du ha kjøpt 4 nye sommerdekk fra Continental i perioden mellom 30. mars 2020 og 10. mai 2020. Pass på at du tar vare på kvitteringen!

Deretter blir du med i trekningen ved å laste opp et bilde av dine nye sommerdekk på veggen til Continental Dekk Norges Facebookprofil. 

Vi trekker 10 tilfeldige vinnere som hver får to plasser. Trekningen skjer mandag 18. mai, så sørg for å delta innen denne datoen. Vinnerne blir kontaktet direkte på Facebook.

Betingelser finnes på Continental Dekk Norges Facebookside

Konkurransen er ikke sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

Continental er et ledende merke innen sommerdekk, med et bredt sortiment. Finn ut mer om vårt dekkutvalg her

 


Vilkår og betingelser - Kjøp fire dekk og vinn en kjøreopplevelse

Continental Dekk Norge trekker 10 vinnere som får to billetter hver til Rudskogen Motorsenter, lørdag 19. september. Her får vinnerne nyte en dag med kjøring i Porsche 718 Cayman. Utgifter knyttet til dagsarrangementet vil bli betalt av Continental Dekk Norge. Det inkluderer også flykostnader i Norge og hotell, om nødvendig.

 

VILKÅR FOR DELTAGELSE

 

For å delta må du gjøre følgende:

  1. For å bli med i trekningen må du ta et bilde av dine nye sommerdekk fra Continental og dele bildet på veggen til Continental Dekk Norge sin facebookside: Continental Dekk Norge
  2. Sørg for å beholde kvitteringen, da dette vil bli brukt til å validere kjøpet hvis du blir valgt som vinner. Dekkmerket og kjøpsdato må tydelig fremkomme på kvitteringen. Du vil bli bedt om å sende et bilde som bevis.
  3. De 10 vinnerne vil bli trukket på mandag 18. mai 2020, så bidrag må deles på veggen innen kl. 23:59, søndag 17. mai 2020. Alle vinnere vil bli kontaktet i privat melding på Facebook.

 

  

ANDRE VILKÅR

  • Alle vinnere må ha gyldig førerkort for å kreve premien. Dette gjelder både datoen du er trukket som vinner og dagen kjøreopplevelsen på Rudskogen finner sted.
  • Premien kan ikke overdras til tredjepart uten videre avtale med Continental Dekk Norge.
  • Ansatte i Continental Dekk Norge AS, Dekkmann AS og Yellow Banana AS har ikke lov til å delta i konkurransen.
  • Continental Dekk Norge forbeholder seg retten til å diskvalifisere og trekke tilbake vinnere dersom det er mistanke om juks under deltakelsen. Slik mistanke om juks må ikke begrunnes eller bevises av Continental Dekk Norge. Slik avgjørelse om diskvalifisering er endelig og kan ikke påklages.
  • Vinnerne vil bli bedt om å sende e-postadresse og telefonnummer for at premien skal organiseres av Continental Dekk Norge. Denne kontaktinformasjonen vil kun bli brukt i forbindelse med organiseringen av premien, den vil ikke bli brukt til markedsføringsformål verken av Continental Dekk Norge eller noen tredjepart. All kontaktinformasjon som samles inn vil bli behandlet i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR).
  • Premien er kun gyldig lørdag 19.09.2020


 

Virkninger av Covid-19 for konkurransen:

  • For det tilfelle at Covid-19 får innvirkning for konkurransen eller gjennomføring av racingdag 19. september, forbeholder Continental Dekk Norge seg retten til å endre datoen for kjøreopplevelsen.

 

Facebook har ingen forbindelse og sponser ikke denne konkurransen på noen måte.

Hvis forbrukerne har spørsmål knyttet til vilkårene og betingelsene ovenfor, bør de sende en privat melding til Continental Dekk Norges Facebook-side: Continental Dekk Norge