Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Fotball sponsorat

Fotball sponsorat

Mangeårig partner for fotballen

Siden første gang vi ble fotball sponsor i 1995 (UEFA Champions League ™), har Continental utvidet sitt engasjement i internasjonal fotball.

sponsoring_02-Image

Continental har alltid vært synonymt med kombinasjonen av kontrollert spenningen og trygt forsvar. Akkurat som fotballen selv, garanterer vi en imponerende forestilling med perfekt strategi.  Det være seg ligaer i verdensklassen  som UEFA qualifiers ™, UEFA EURO ™ og selvfølgelig FIFA World Cup ™, vi er med dem alle.

Men det stopper ikke ved de store turneringene. Eller ved spørsmål om kjønn. Som en av de første aktive sponsorer i internasjonal kvinnefotball, så støtter Continental lag fra USA, Storbritannia og Irland i denne mannsdominert sporten.

sponsoring_04-Image

Det viktige er at vår tilstedeværelse og synlighet i fotballen ikke bare er et spørsmål om produktplassering, men om Continentals ekte lidenskap for sport. I 2005 lanserte vi vår egen fotball plattform www.contisoccerworld.com, hvor vi har samlet masse relevant informasjon om fotball og om vårt fotballengasjement.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

The ContiWarmUp is one of those safe ways to get there. It is your "warm up lap" before the big race on the field, bringing you to the optimum operating temperature, just like a tire would. Developed in cooperation with numerous prestigious football trainers, it shows you how to warm up safely and avoid injuries during the game.

So start moving for a thrilling and safe game, provided thoughtfully by Continental.

Våre globale sponsorater


sponsoring_05-Image

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Klikk her for å finne ut mer eller for å endre innstillingene for informasjonskapsler.