Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Vision Zero

Vision Zero

Hvordan Continental sikrer framtiden for daglig kjøring

Continental har vært en pioner innen trafikksikkerhet i over 140 år. Nå ta vi dette videre til neste nivå: Vision Zero - nullvisjonen.


Start

Som en av de største aktørene på trafikksikkerhet, har Continental satt seg et ambisiøst 3-delt mål: fra best på brems til null dødsfall, null skader, null ulykker i trafikken - og det med god grunn. Kun Continental kjenner hele bremseprosessen i detalj - fra bremsepedalen til dekket.


Den lange veien til null trafikkdrepte


Trafikksikkerhet begynner der dekkene berører bakken og Continental har i over 100 år bidratt til økt trafikksikkerhet. Nettopp derfor ønsker vi å informere så mange sjåfører som mulig om de sikkerhetsmessige fordelene ved bruk av high-tech dekk – med riktig lufttrykk og med tilstrekkelig mønsterdybde.

I tillegg til dekk, har Continental Automotive Group også utviklet systemer som i dag finnes i de fleste moderne biler: ABS, ESC og EBA, bare for å nevne noen. Og dette er bare begynnelsen. Med den store interessen for den intelligente bilen, er det mer potensiale enn noen gang for å nå nullvisjonen.

Vi er glade for å kunne tilføre vår kompetanse på veien mot ytterligere trafikksikkerhet -  veien til nullvisjonen.


Mer informasjon om Vision Zero på vår globale hjemmeside.