Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Teknologi

ContiSilent™ – reduserer støy

Stillhet er en lyd. En luksuriøs lyd.

topic_intro_image1

ContiSilent ™  – en teknologi som reduserer innvendig dekkstøy. 

Fakta

  • Redusert innvendig støy på alle underlag
  • ContiSilent™ fungerer i all slags vær
  • Ingen endring på kjøreegenskapene
  • Ingen negativ innvirkning på levetid og hastighets-/ lastekapasitet
  • Lik montering og lagring som for standard dekk

Om teknologien

Mindre støy, mere ro.

ContiSilent ™ er en teknologi utviklet av Continental som reduserer innvendig dekkstøy på alle underlag. ContiSilent ™ dekk er utstyrt med et lag polyuretanskum, festet med et klebemiddel til innsiden av dekkets sliteban. Uavhengig av temperatur, så forblir strukturen i skummet intakt.

ContiSilent ™ bidrar til å redusere innvendig støy opp til 9 dB (A), avhengig av type kjøretøy, hastighet og veibane.  Tilgjengelig for både sommerdekk og vinterdekk og er kompatibelt med alle typer vanlige felger. Kjøreegenskapene forblir de samme og det er ingen negativ innvirkning på kjørelengde eller belastnings-/hastighetsmerking. Montering på alle fire hjul anbefales.


Tekniske detaljer

topic_intro_image1

Et ContiSilent ™ dekk inneholder et polyeter basert polyuretanskum som er festet med et klebende lag på innsiden av dekkets slitebane.

topic_intro_image1

Selv når du kjører i høye hastigheter, reduserer ContiSilent ™ dekket veien lyder inne i bilen med inntil 9 dB (A). Hvor mye innvendig støy som reduseres er avhengig av biltype,, bilens hastighet og veiunderlaget.