Produkter til Personbil / Varebil / 4x4

stage_image1_lg

Teknologi

ContiSeal™ tetter de fleste punkteringer

Ikke la en punktering stoppe en ellers fin tur.

ContiSeal™ -  designet for punkterte dekk og kontinuerlig mobilitet.

Fakta

  • ContiSeal ™ reduserer konsekvensene av en skade i dekket. Punkteringer opp til 5 mm i diameter (f.eks spikerskade) tettes umiddelbart takket være en unik teknologi

  • Kontinuerlig mobilitet og uendret kjørelengde - ikke behov for umiddelbar stopp eller dekkskifte i veikanten (se tekniske instruksjoner på baksiden)

  • Nøyaktig samme kjøreegenskaper som et dekk uten ContiSeal ™ 

Om teknologien

ContiSeal ™ er utviklet av Continental for å forsegle et skadet dekk. Ved gjennomtrengning av fremmedlegemer, som for eksempel spiker, er det ikke behov for umiddelbart å bytte dekk. Hullet forblir forseglet selv om gjenstanden som forårsaket skaden forskyves.

ContiSeal ™ er en klebrig, tyktflytende tetningsmasse som påføres på innsiden av dekket i sliteflaten. ContiSeal ™ reparerer 80% av alle punkteringer og reduserer dermed risikoen for et flatt dekk. ContiSeal ™ dekk er tydelig merket med et symbol på sideveggen og er kompatible med alle typer vanlige felger.

Start
Conti_Seal_NO_Master_1080p

Teknisk informasjon:

  • For optimal bruk anbefales det at man har TPMS-ventiler
  • Det er ikke nødvendig å avbryte kjøreturen for å skifte dekk. Du kan uten problemer kjøre videre.
  • Etter en punktering, bør man ganske omgående kjøre til et verksted for å få sjekket dekket

Tekniske detaljer

Et ContiSeal ™ dekk inneholder en klebrig tettningsmasse som dekker innsiden av dekkets slitebane. Det gir en nesten omgående forsegling rundt gjenstanden som trenger gjennom (opp til 5 mm i diameter i slitebaneområdet). Luften holdes inne og sørger for at du fortsatt er mobil.

topic_intro_image1

Når en punktering skjer på et standard dekk kan sideveggen bli knust mellom felgen og veien. Dette kan føre til en farlig situasjon, for eksempel en liten eksplosjon eller at dekket glir av felgen.

topic_intro_image1