Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Automotive

Vi sikter mot en automatisert mobil fremtid

article_66w_image1

Continental utvikler intelligente teknologier for transport av mennesker og gods. Som en pålitelig partner, internasjonal leverandør til bilindustrien, dekkprodusent og industriell partner gir vi trygghet og komfort samt individuelle og rimelige løsninger. Med sine fem divisjoner, Chassis & Safety, Interiør, Powertrain, Rubber og Contitech, hadde selskaet i 2014 en omsetning på ca € 34,5 mrd. Continental sysselsetter i dag ca 200.000 mennesker i 53 land.

Chassis & Safety Divisjonen utvikler og produserer integrerte aktive og passive sikkerhetsystemer samt produkter som støtter bilens dynamikk. Produktporteføljen spenner fra elektroniske og hydrauliske kontrollsystemer for bremser og chassis, til sensorer, avanserte førerassistansesystemer, airbag elektronikk og sensorikk samt elektronisk luftfjæring hele veien til frontrutens og lyktenes spyleranlegg. Fokuset er på et høyt nivå og integrerer sikkerhetskonseptet ContiGuard. Chassis og sikkerhet sysselsetter mer enn 38.000 mennesker over hele verden og hadde en omsetning på ca € 7500 millioner i 2014.

Informasjonshåndtering og Intelligent Transport Systems er i hjertet av Interior divisjonen, med et bredt spekter av produkter til svært forskjellige kjøretøy. Produktporteføljen inkluderer instrumentering, multifunksjonelle skjermer og head-up display, styringsenheter, elektroniske informasjonssystemer for bil og dekk, radio, infotainment-systemer, betjeningspaneler, klimakontrollenheter, telematikkløsninger og tjenester, programvare samt cockpiter. Interior-divisjonen sysselsetter over 36.000 mennesker over hele verden og hadde en omsetning på ca € 7,0 milliarder i 2014.

Powertrain Divisjonen utvikler og produserer innovative og effektive systemløsninger for bilens drivlinjer. Det omfattende produktspekteret inkluderer bensin- og diesel- innsprøytningssystemer, motorstyring og girkasse kontroll, sensorer, eksossystemer og drivstoff-systemer samt systemer for hybrid og elektriske drivverk. Powertrain-divisjonen sysselsetter ca 34.500 mennesker og hadde en omsetning på ca € 6500 millioner i 2014.


Follow this link and find more about Automotive Group.