Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Award Winning Innovations

Joseph von Fraunhofer-prisen 2015 tildelt for løvetanngummi

Fraunhofer Institute and Continental have been awarded the prestigious Joseph von Fraunhofer Prize for their joint research on dandelion rubber.

Les mer

Pris for bærekraft for Conti Coach HA3

Continental har mottatt en pris for bærekraft for framskritt innen teknologisk utvikling. Bussdekket Conti Coach HA3 vant bransjetidsskriftet busplaners internasjonale pris for bærekraft 2015 i kategorien "dekk- og dekktjenester".

Les mer

Continental vinner GreenTec Award 2014 for løvetanngummi

Felles utviklingsprosjekt med Fraunhofer-instituttet er tildelt Europas største miljø- og økonomipris i kategorien "Automobilitet"

Les mer

Continental hedret for ContiLifeCycle-anlegg i Hannover

Image

Tire Technology International roste Continentals gjenbruk av gummi fra utslitte dekk til regummiering av lastebildekk på ContiLifeCycle-fabrikken i Hannover.

Les mer

Continental kåret til årets dekkprodusent

Image

Continental har mottatt en pris fra bransjebladet Tire Technology International. En internasjonal jury har kåret Continental til årets dekkprodusent.

Les mer

Europeisk bærekraftpris for ContiLifeCycle Plant

Continental har mottatt den europeiske transportprisen for bærekraft for sitt nye ContiLifeCycle-anlegg i Stöcken i Hannover, som kombinerer teknisk avansert regummiering med miljøvennlig resirkulering av gummi.

Les mer