Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Continental hedret for ContiLifeCycle-anlegg i Hannover

Image

I februar 2014 roste bransjebladet Tire Technology International Continentals gjenbruk av gummi fra utslitte dekk til regummiering av lastebildekk på ContiLifeCycle-fabrikken i Hannover.

I sin omtale av ContiLifeCycle-fabrikken sa jurymedlem Joe Walter, professor II ved University of Akron: "Utnyttelsen av utslitte gummiprodukter bør føre til en betydelig reduksjon i Continentals CO2-fotavtrykk samtidig som det muliggjør miljøvennlig produksjon av regummierte dekk. Dette resirkuler-og-regummier-initiativet ser ut som en vinn-vinn-ordning både for forbrukeren og miljøet."

"Vi er svært glade for at vårt ContiLifeCycle-anlegg er blitt kåret til  årets nyskapning innen dekkproduksjon", sa Christian Sass, sjef for regummieringssegmentet for lastebil- og bussdekk i Continental. "Vi ser dette som bekreftelse på at vi med vår unike kombinasjon av gummiresirkulering og regummiering av lastebildekk har skapt en bærekraftig løsning. I løpet av 18 måneder har vårt team satt visjonen om en nyskapende løsning for regummiering og resirkulering ut i livet. Resultatet er en regummieringsløsning som er enda mer bærekraftig og har nådd et nytt nivå når det gjelder produktenes ytelse og egenskaper."

Tire Technology Internationals "Awards for Innovation and Excellence" er en feiring av framsynte satsninger innen dekkutvikling og -produksjon. En kortliste av kandidater settes opp på grunnlag av nominasjoner fra leserne og redaksjonen i Tire Technology International. Kortlisten gis så til en uavhengig jury bestående av internasjonale dekkeksperter, som vurderer de nominerte og kårer vinnerne. Prisene deles ut i februar hvert år på en seremoni i forbindelse med Tire Technology Expo-messen i Köln.