Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Pris for bærekraft for Conti Coach HA3

I november mottok Continental en pris for bærekraft for framskritt innen teknologisk utvikling. Bussdekket Conti Coach HA3 vant bransjetidsskriftet busplaners internasjonale pris for bærekraft 2015 i kategorien "dekk- og dekktjenester".

Dette er den andre gangen busplaner internasjonale pris for bærekraft deles ut. Den har som mål å anerkjenne fremragende og bærekraftig produktutvikling i buss- og turistindustrien. Prisen deles ut av bransjemagasinet busplaner, som gis ut av HUSS i München. Virksomheter som "kombinerer fremragende økonomisk suksess med samfunnsansvar og beskyttelse av miljøet – som opptrer bærekraftig på en måte som fremmer vekst og velstand", blir hedret annethvert år.

Juryen, som besto av åtte kjente eksperter fra næringsliv, forskning, bransjeforeninger og medier, ga Conti Coach HA3 toppkarakter. Dekkets positive innvirkning på drivstofforbruk og utslipp ble særlig framhevet: "Dette gir langdistansereiser med buss betydelige fortrinn framfor andre former for transport, inkludert personbil, tog og fly." Ifølge juryen bidrar Conti Coach HA3 aktivt til forbedringer i effektivitet, økologi og sikkerhet for busselskapenes bærekraftrelaterte praksiser.

Image

Juryen tok sin belutning ved å vurdere: 1. Økonomisk suksess i form av prosessoptimalisering og kostnadsbesparelser (30 %), 2. Det økologiske aspektet gjennom produktets levetid (40 %), og 3. Samfunnsansvar vurdert etter bevaring av miljøressurser, miljøvern og arbeidsmiljø (30 %).