Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Continental kåret til årets dekkprodusent

Image

I februar 2014 mottok Continental en pris fra bransjebladet Tire Technology International. En internasjonal jury kåret Continental til årets dekkprodusent.

Jurymedlem David Shaw, forskningssjef ved Tire Industry Research, hadde følgende å si: "I mine øyne har Continental kombinert et globalt strategisk perspektiv med fremragende produkter og en visjon om en mer bærekraftig framtid. Den nye fabrikken i Sumter i USA viser engasjement for en global framtid, mens "orkanmaskinen" demonstrerer et ønske om å redusere, gjenbruke og resirkulere. Samtidig høster bil- og lastebildekkene deres stadig ros fra uavhengige testere og bilparkoperatører."

"Det er en stor glede å bli kåret til årets dekkprodusent 2014", sa Nikolai Setzer, styremedlem i Continental med ansvar for dekkdivisjonen. "Med tanke på at dekkdivisjonen er halvveis på ferden mot å realisere vår Visjon 2025, kunne det ikke ha skjedd på et bedre tidspunkt. Dette er en flott anerkjennelse til vårt verdensomspennende dekkteam for vellykket gjennomføring av vår langsiktige vekstplan, som bygger på betydelige investeringer i eksisterende og nye fabrikker. Dessuten øker vi den høyteknologiske testkapasiteten på testbanene våre.

Tire Technology Internationals "Awards for Innovation and Excellence" er en feiring av framsynte satsninger innen dekkutvikling og -produksjon. En kortliste av kandidater settes opp på grunnlag av nominasjoner fra leserne og redaksjonen i Tire Technology International. Kortlisten gis så til en uavhengig jury bestående av internasjonale dekkeksperter, som vurderer de nominerte og kårer vinnerne. Prisene deles ut i februar hvert år på en seremoni i forbindelse med Tire Technology Expo-messen i Köln.