Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

ContiLifeCycle™

ContiLifeCycle-fabrikken

Image

ContiLifeCycle-fabrikken består av et toppmoderne anlegg for regummiering av buss- og lastebildekk som er kombinert med et egenutviklet anlegg for industriell resirkulering av gummi. Teknologien som Continental har utviklet, har blitt anerkjent av det tyske miljøverndepartementet som en miljøinnovasjon.

Les mer

ContiLifeCycle™ verden rundt

Kunder over hele verden har glede av ContiLifeCycle™. Har du lyst til å få et lite innblikk i ContiLifeCycle™-aktivitetene?

Les mer

CLC-fabrikken i Hannover-Stöcken setter ny standard innenfor bærekraft

Den nye ContiLifeCycle-fabrikken er det eneste produksjonsanlegget i verden som utfører både resirkulering og regummiering av dekk under samme tak, og fabrikken setter dermed en ny standard innenfor bærekraft.

Les mer

ContiLifeCycle™ i Nord-, Mellom- og Sør-Amerika

Image

Continental har for tiden mer enn 30 autoriserte ContiTread-forhandlere i Canada, USA, Mexico, Ecuador, Chile og Brazil.

Les mer

Vår ContiLifeCycle-fabrikk i Petaling Jaya i Malaysia

Image

Planleggingen av og forberedelsene for ContiLifeCycle regummieringsfabrikken startet i midten av 2011, først med planlegging av en ny planløsning, oppgradering av utstyr og et nytt produksjonsstyringssystem.

Les mer

Continental LifeCycle™: Nytt liv for dekk betyr en renere verden

Image

Continentals forretningsenhet Commercial Specialty Tires tilbyr et regummiert kompakt dekk som heter Continental LifeCycle™.

Les mer