Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Continental LifeCycle™: Nytt liv for dekk betyr en renere verden

Continental tar alltid sikte på å ligge fremst når det gjelder miljøvennlig innovasjon og innfører miljøvennlige endringer i alle faser, fra dekkets utviklingsfase til produksjon. Continentals forretningsenhet Commercial Specialty Tires tilbyr et miljøvennlig dekk som heter Continental LifeCycle™.

Image

Det regummierte kompakte LifeCycle-dekket er laget av utvalgte dekkstammer som har vært gjennom Continentals omfattende standardiserte kvalitetskontroll. Etter disse kontrollprosedyrene fjernes slitebanen fra dekkstammen og erstattes helt av en gummiblanding som er identisk med materialet i nye dekk. Denne metoden gjør at rundt 65 prosent av det eksisterende dekket kan brukes på nytt, og dermed trengs bare 35 prosent nytt råmateriale. Alle andre faser i produksjonsprosessen av ContiLifeCycle er identisk med produksjonen av alle nye kompakte gummidekk hos Continental. Det aller fremste innen testing og kvalitetskontroll kombinert med effektiv og miljøvennlig dekkproduksjon gir tyske kvalitetsprodukter til en lavere pris.

Ved å bruke utvalgte dekkstammer om igjen reduseres energien og råmaterialene som brukes i produksjonsprosessen. Dette igjen reduserer prisen på produktet. Med kundenes hjelp vil denne storskala resirkuleringssatsingen både kunne redusere antall utrangerte dekk som må avhendes, og CO2-utslipp – Continental LifeCycle beskytter naturen og gir lavere kostnader.