Produkter til Transport

Continental Winter Truck Tires
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Dekkløsninger for din

Anleggskjøring.

To verdener. En løsning.

Nye Conti CrossTrac.

If you're battling rocks and roads, we'll pave the way.

Veivedlikehold, konstruksjon, skogskjøring - transport til og på anleggsplassen kan være en utfordring. For å lykkes trenger du utstyr som er til å stole på. Av og på veien, dag ut og dag inn.

Harsh sites. Long rides. Conti CrossTrac. Simply keeps going.

Den nye Conti CrossTrac serien er utviklet basert på siste lastebilteknologiog Continentals lange erfaring, med kunnskapen om at dekkene må møte krav til mange ulike applikasjoner.

Mens jeg kjører opp bratte og steinete veier trenger jeg virkelig å stole på dekkene mine. Med sin gode trekkraft og høye holdbarhet, viser Continentals konstruksjonsdekk seg som et utmerket valg for mine behov.

Giuseppe, sjåfør ved Toscana Scavi S.r.l., Italia

Klar for et regummiert dekk? Møt ContiLifeCycle

Continentals avanserte løsninger for varm og kald regummiering; Continentals regummieringsløsninger gir ekstra kilometer i et andre eller til og med tredje liv. Dette er ikke bare en fordel for økonomien din, men også for miljøet - gjenbruk av dekkstammen sparer både energi og ressurser.

Construction Innovation Days 2018, Malaga.

Nye Conti CrossTrac for blandet kjøring i on/off applikasjoner hadde sin premiere på Continental Construction Innovation Day 2018 i Malaga fra 17-19 April.

Ta det til neste nivå. Med digital dekkovervåkning.

Dekk med for lavt lufttrykk er en av hovedårsakene til havari, nedetid og redusert liv i dekkstammen. Derfor er det viktig å følge opp temperatur og riktig lufttrykk. Oppdag våre digitale dekkovervåkningsløsninger ContiPressureCheck™ og ContiConnect™.

Nye Conti CrossTrac.