Produkter til Transport

Conti CrossTrac

To verdener. En løsning.

To verdener. En løsning.

Conti CrossTrac. Bare fortsetter å gå.

Conti CrossTrac tire line


Vanskelig utfordring. Kompetent løsning.

Den nye Conti CrossTrac serien er utviklet basert på siste lastebilteknologi og Continentals lange erfaring, med kunnskapen om at dekkene må møte krav til mange ulike applikasjoner. Resultatet er balansert fleksibilitet med utmerket holdbarhet, trekkraft og robushet for tøffe off-road forhold i tillegg til jevn ytelse på veien - en dekkserie som er så fleksibel og adaptiv som din bedrift trenger. Med Continental premiumdekk får du i tillegg fordelen av en komplett løsning for din bedrift: Conti CrossTrac dekk er ideelle for ContiConnect™ og ContiPressureCheck™ digital dekkovervåkningsløsninger. Og når de er slitt ned vil de få et nytt liv som del av ContiLifeCycle™.

Conti CrossTrac HD3

Ustoppelige på grove anleggsveier

Med sin forsterkede motstandsdyktighet mot kutt, viser Conti CrossTrac dekkene seg som virkelige arbeidshester i off-road applikasjoner og tøffe forhold.

Conti CrossTrac HD3 Tread

Gode på veien

Conti CrossTrac møter alle dine behov på vei: lang levetid, jevn kjøring og redusert forbruk av drivstoff.

Smarte på en tøff måte. Kraftig grep og allsidige.

Vanligvis leder dekkmønster med brede spor optimalisert for trekkraft til mer og raskere slitasje i bruk på asfaltert vei, men med en innovativ mønsterdesign og høyteknologisk gummiblanding gir Conti CrossTrac den ultimate balansen mellom anleggsplassen og ytelse på asfaltert vei.

Conti CrossTrac HS3

Optimal håndtering for styraksel

Conti CrossTrac HS3 har en optimalisert firespors design med brede ribber for et jevn trykk over hele fotavtrykket. Utmerkede sliteegenskaper gir topp ytelse på aslfaltert vei så vel som på løst underlag.

Conti CrossTrac HD3
Conti CrossTrac HD3 Tread Pattern

Pålitelig trekkfraft for drivaksel

Conti CrossTrac HD3 har et direksjonalt mønster for utmerket levetid og trekkraft av og på vei. 

Conti CrossTrac HT3
Conti CrossTrac HT3 Tread Pattern

Lang levetid for hengeraksel

Conti CrossTrac HT3 har en ekstra kraftig og slitebestandig skulderdesign for økt sidestabilitet og robusthet. Det fleksible senteret i slitebanen tilpasser seg alle underlag og minimerer faren for revning og punkteringer.

Naturgummi. Aktivert karbon.

1. Carbon black mot kutt

En spesiell type aktivert carbon black i gummiblandingen sikrer imponerende mostnadsdyktighet mot kutt og punkteringer.

2. Naturlig motstandsdyktig

En ekstra høy andel naturgummi gir god beskyttelse mot ulike riveskader.

3. Kombinerer to verdener.

Bruk av ulike gummiblandinger i slitebanen (cap/base) gjør at motstridende applikasjonskrav balanseres ut. Nedre lag (base) er optimalisert for lav rullemotstand, mens topplaget (cap) er utviklet for optimal trekkraft.