Produkter til Transport

Conti CrossTrac

To verdener. En løsning.

Conti CrossTrac lever lengre.

Grind first. Retread later. Conti CrossTrac tires live longer.

Premium gummiblandinger, masse erfaring og ekstra gummi. Det er hva Conti CrossTrac dekk er laget av. Takket være de robuste stammene vil disse dekkene vare langt utover et enkelt dekkliv.

Start

1. Stamme med lang levetid

Den langtlevende stammen med utmerket strukturell stabilitet er en av grunnene til at dekk fra Continental er så økonomiske. Mer gummi i kontakt med kroneområdet legger til et ekstra lag med beskyttelse og reduserer risikoen for punktering.

2. Extra-stable bead

Laget av extra-stable gummi for betydelig redusert materielltretthet. Lokasjonen for beaden gir en optimal fordeling av belastningen under alle belastningsforhold.

ContiLifeCycle

Klar for regummiert? Møt ContiLifeCycle™.

Continentals avanserte varm- og kald regummiering; Continentals regummieringsløsninger gir ekstra kilometer i et andre eller til og med tredje liv. Dette er ikke bare en fordel for økonomien din, men også for miljøet - gjenbruk av dekkstammen sparer både energi og ressurser.

ContiRe™ – for virkelig varm ytelse

Varm regummierte dekk er foryet fra bead til bead, tillagt de samme teknologiene som et nytt Continental dekk. Hvert ContiRe™ dekk er nøye testet for kvalitet dekket og dekket av en utfyllende garanti.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ - en kaldhodet kalkulasjon

Continental sin porteføje av regummierte dekk for kald regummiering er basert på teknologi for nye dekk. For å sikre høyeste produkt og produksjonskvalitet skjer produksjonen hos et sertifisert partnernettverk.


Finn ut mer om ContiLifeCycle™.