Produkter til Transport

Winter Stage Birdview

Takle vinteren med tillit.

Vitnesbyrd: People/Buss

Erfaringer med Continental bussdekk.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Tyskland

"For å sikre at kundene våre kommer fram dit de skal, trygt og sikkert og til riktig tid, er det helt avgjørende at bussparken vår tilfredsstiller høye standarder for sikkerhet og kvalitet. Dette omfatter også premiumdekk. De nye Conti Coach-dekkene oppfyller våre strenge krav: fremragende kjørekomfort, perfekte kjøreegenskaper og stille gange – egenskaper som kundene våre virkelig setter pris på."

Ingo Kehl, adm. dir., Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Tyskland

"... en trygg og behagelig kjøreopplevelse ..."

"De fleste passasjerene våre er skolebarn, så sikkerhet er særlig viktig for oss. Fordi småveier og vanskelige strekninger ofte ikke blir brøytet og strødd før sent utpå dagen, eller ikke i det hele tatt, er vinterdekk helt uunnværlig. Sjåførene våre bekrefter at veigrepet til HSW Scan-dekkene gir en sikker og behagelig kjøreopplevelse på vinterføre."

Verkehrs AG Freiburg, Tyskland

"... bedre kontroll ved bremsing og styring ..."

"Vi bruker vinterdekk fordi det er trygt, både for passasjerer, sjåfører og kjøretøy. Både på tørt og vått underlag er kjørekomforten med vinterdekk like god som med HSU1-dekk. I tillegg setter vi pris på at de gir bedre kontroll ved bremsing og styring."

Wricke Touristik, Tyskland

"... positive kommentarer fra passasjerer ..."

"Selv før endringene i veitrafikkforskriftene trådte i kraft, byttet vi ofte til vinterdekk av sikkerhetsårsaker. Takket være snøfnuggsymbolet på sideveggen av HDW Scandinavia-dekkene var det noen passasjerer som la merke til dette, og vi fikk positive kommentarer fra dem."